Çukurören Köyünde babasının yanına defnedilecek

Çukurören Köyünde babasının yanına defnedilecek Çukurören Köyünde babasının yanına defnedilecek
A- A+
Reklam

Geçmiş dönem CHP Bolu İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan ve genç yaşta vefat eden Sabahattin Öztürk’ün kızı doktor Merve Öztürk de yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Bolu Fen Lisesinden 2007 yılında mezun olduktan sonra Tıp Fakültesini başarıyla bitiren Doktor Merve Öztürk, Ereğli Devlet Hastanesinde görev yaptıktan sonra 2015 yılından bu yana Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında görev yapıyordu.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Doktor Merve Öztürk, görev yaptığı İzmir’de vefat ederken, sevenlerini yasa boğdu.

Görev yaptığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeli mesai arkadaşları, Öztürk adına bir anma töreni düzenledi. Törende konuşan Dahiliye Servisi İdari Sorumlusu Doçent Doktor Sibel Demirel Sezer, 2019'un temmuz ayında dahiliye servisine dahil olan Öztürk'ten "Küçük kız kardeşimiz" diye bahsederek, "Konuşmak çok zor. Hepimizin başı sağ olsun. Dün haberi alınca aklıma ilk geldiği gün geldi. Poliklinikten içeriye girdi güler yüzüyle, naifliğiyle pırıl pırıl… ‘Abla ben yeni uzman oldum’ dedi. Hoş geldin dedik. Tepecik Dahiliye ailesine kattık Merve'mizi Temmuz 2019'du. Bizim dahiliye ailemizin küçük kız kardeşi oldu. Kıymetlimizdi bizim. Hastalığı sürecinde yorulduğu zamanlar oldu. Biz onu dinlendirelim istedik. O hep bize ‘abla ben poliklinik yapayım. Ben hasta bakayım. Bana da izin verin’ diyerek bize sitem etti. Çok üzgünüm. Çok genç. Ama takdiri ilahi. Nur içinde yatsın. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Diyebileceğimiz başka hiçbir şey yok. Ailesine sabır diliyoruz. Yarın Bolu'da öğlen namazına müteakiben cenazesi yapılacak. Kalbimizde her zaman" denildi.

Demirel'in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu, meslektaşları Öztürk için dua etti. Doktor Merve Öztürk'ün cenazesi 13 Ekim Cuma günü Cuma Namazına müteakiben Çukurören Köyünde toprağa verilecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Alican (7 ay önce)
    Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (7 ay önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (7 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler